Liten uppdatering

Efter besök på bvc var det två föräldrar som med lätta steg lämnade byggnaden. Vår son har ökat i vikt och sköterskan var inte orolig. Något bra gör vi. Det fanns till och med ett skratt i halsen och en lättnadens gråt i bröstet. Ibland vet jag inte hur mycket kraft och energi oro tar från mig för än den försvinner.

Kan ni känna igen det?


Kommentarer

Tant H sa…
Kan verkligen känna igen mig. Min sambo genomgick en stor operation i veckan. När läkaren ringde mig och sa att allt gått bra var det som om jag ställde ifrån mig en ryggsäck på hundra kilo.

Efter samtalet tänkte jag hur snabbt livet växlar och hur tärande långvarig oro är.Att ett telefonsamtal förändrar så mycket. Började fungera igen men känner nu hur mycket energi oron som pågått en längre tid har tagit. Nu vilar jag ut hos min son i Stockholm och ska återhämta mig till på måndag då jag ska arbeta 6 timmar för första gången på nästan ett år.Får se hur det går.
Många kramar.
Fröken F sa…
Vad skönt att operationen gick bra! Ja det är som man håller ihop sig tills det inte behövs längre och då förstår man hur påverkad man varit. Låter skönt med återhämtning hos sonen. Spännande med 6 timmars arbetsdag. Du får berätta hur det går sen!

Populära inlägg i den här bloggen

Inte i kontakt med känslolivet

Halvtid fram till oktober

jobb och framtid