Nya vanor

Jag har börjat gå och vaxa benen var sjätte vecka, ska tilläggas att det enbart är från knäna till tårna, jo det är sant, jag har hår på tårna som en hob. Jag gör det för att det unnar mig och för att jag hatar att raka benen. Men jag gör det inte för någon annans skull eller för att jag tycker hår på benen är fel. Jag har oftare haft håriga ben än slätrakade.

Idag var det dags igen att lägga sig på den mjuka bädden men en skön mjuk kudde under huvudet. Fantastisk musik spelades i bakgrunden, jag frågade efter vad det var för skiva de spelade. Framförallt spår 3 är så fin. Jag blev så avslappnad där att jag kunde ha somnat.

Därför åkte jag hem och lyssnade på Lisa Lynnes skiva Maiden's Prayer på Spotify och somnade efter spår 3 och sov en timme.

Idag är en ligga på sängen dag och ta det lugnt. Mina aktiviteter var bra och roliga igår men idag behöver jag vila mer bokstavligt. Det blir att kolla någon serie och bara vara. Sambon och dottern är lediga idag och de verkar också tycka att det är en pyjamasdag, så vi kommer nog ta det chill allesammans.  


Kommentarer

Eva Svärd sa…
Så gott att du nära dig att känna dig fin! Hår på tårna har jag också, men tar bort dessa. Hår på tårna visar att man har en god blodcirkulation och om håret slutar växa på tårna kan det vara tecken på att man inte är frisk. Men som sagt de rycker illa kvickt här också.
Kram
Fröken F sa…
Ja det är faktiskt något positivt och inte gör det särskilt ont heller. Det är viktigt att börja prioritera sig själv igen. Kram
Åh vad härligt det låter- och den här musiken ska jag genast kila och lyssna på! <3 Tack för tipset! Kram på dig!
Tant H sa…
Håller med dig om att det är viktigt att prioritera sig själv. Får en lite lyxig känsla av det.

Jag hade för många aktiviteter i går. Var jätte trevlig eftermiddag, men i dag är jag helt orkeslös och en dunkande huvudvärk. Ska ringa och avboka basal kroppskännedom,väljer att ligga på sängen i stället. Jag vet numera att blir det för mycket en dag så måste jag ha som regel att vila mycket två dagar efteråt.

Dina tidigare ord om att prioritera återhämtningen har jag tagit till mig. Tänker en dag som denna vad bra och duktig jag är som prioriterar återhämtningen utan att bli deppig. Det är så här det är, det går upp och ner med energin. Toppen att lära och stärka varandra. Kram
Fröken F sa…
Tant H - ja visst är en utmattning en lärdom i sig att våga misslyckas utan att hamra på sig själv för det. Utan mer lära och sen blicka framåt. Idag är en ny dag. då kan jag göra nya val. Det är en träning att inte låta våra misslyckanden definiera oss som personer utan att verkligen på riktigt lära oss av dem.

Populära inlägg i den här bloggen

Dermatillomani

Kvällsångest

Personlighet