Klåda vid oro

Kvällen började bra, jag la mig redan i sängen vid 21:30 på spikmattan och lyssnade på ljudbok och blev sömning efter en dryg halvtimme. Jag somnade och sov tills 00:00, sen låg jag vaken till kl: 03:00. Gick ner till köket och värmde mjölk och åt en banan, när jag kom upp var dotterns säng tom så jag gick och la mig där. Där sov jag fram till 08:30.

Under de tre timmarna jag var vaken hade jag en fruktansvärd klåda över hela kroppen, men främst runt händerna, armarna och benen. Jag ser samband mellan klåda och oro/stress/rädsla. 

Nu äter jag frukost i lugn och ro, en kopp te och en banan, för att se om jag får behålla det. Sedan blir det två rostmackor. Och alla tabletterna jag nu tar. 

Jag känner mig rätt lugn inför eftermiddagens aktivitet. Så där målmedveten-lugn. Och med en känsla av att det ska bli skönt också, att få det gjort. Vi får se vad jag orkar med när jag är där.

Prio ett är att plocka ihop min sjal, yogamatta, kopp, skor och solglasögon. 
Prio två är att plocka ner foton och annat från "väggarna". 
Prio tre är att packa ner hela kontoret. 

Och så är jag förberedd på lite socialt samkväm med några kollegor, kan ju hoppas att alla inte är på plats. Nu ska jag maila/sms:a min chef om att jag kommer förbi efter lunch. (ljudlig svälj)

Wish me good luck!

Kommentarer

Tant H sa…
Viken bra strategi du har och bra tid du förmodligen valt. Målmedvetet lugn är ett bra skydd, glöm inte att andas.
Tänker på dig och håll fast vid din strategi oavsett vad andra kanske försöker locka in dig i av välvilja. Kram
Fröken F sa…
Tack. Jag mindes att andas. Kram

Populära inlägg i den här bloggen

Dermatillomani

Kvällsångest

Personlighet