Super mom left the building

Jag är hemma med vår dotter i helgen. Igår när det blev klart att vi skulle byta blev jag så ambivalent att lämna sjukhuset. Men sedan när vi skulle åka så kändes det inte som vi kunde komna iväg snabbt nog. I bilen tänkte jag på allt jag ville göra, jag var riktigt uppe i varv. 

Inte bra uppe i varv... landade dock tillslut i soffan med dottern framför film. När jag vaknade imorse hade jag ont i huvudet, halsen, täppt och feber. Jahopp. Och dottern är snorig och har förhöjd temp. 

Inget besök på sjukhuset idag & jag har så galet dåligt samvete, känner mig så otillräcklig. Även mot dottern som fick hem en mamma som sov i 13 timmar med paus för att fixa henne frukost och sätta på en film. 

Livet just nu alltså. Ordet är otillräcklighet. Men det finns ingen vits med att önska att livet såg ut som innan. Det är lika bra att acceptera att det nu ser ut så här. Livet är i ständig förändring och snart har vi en fungerande vardag igen. Inte som innan men ändå lika fungerande. 

Super mom har lämnat mig. Nu är jag bara en vanlig mamma som gör så gott hon kan. Som bollar egen sjukdom med att ta hand om dottern, ett hushåll & oroa sig för hur sambon och sonen mår. Som försöker att med gott samvete få vara just sjuk.

Kommentarer

Du är en underbar helt vanlig mamma <3 Krya på dig och kram från en annan vanlig mamma <3
Tant H sa…
Ja, krya på dig du är så jättebra som du är. Kramar

Populära inlägg i den här bloggen

Dermatillomani

Kvällsångest

Personlighet