Dagen efter

Idag är jag en liten våt fläck, nä det är väl inte riktigt sant. Jag vet inte hur en liten våt fläck ser ut eller känner sig. Men jag är något av en dagen efter. Ni ver dagen efter roligheter. Jag är bakis utan att ha varit full. Jag är trött utan att ha varit vaken allt för mycket. Jag känner mig sjuk utan att vara just sjuk.

Dagen efter vadå, tänker ni kanske. Jo det ska jag berätta. Igår gjorde vi en utflykt med familjen till ett badhus. Det var en mycket trevlig dag! Väl hemma tog disk och middagsbestyr över och jag lät sambon vila i två timmar eftersom jag senare på kvällen skulle träffa två vänner och bowla. 

 På bowlinghallen var det företagsfest med enbart män. 3 serier spelade vi med en tyst, respektfull och intresserad publik på rätt många män. Det var kul! Sen kom de själva ner och ville spela, då var det inte tyst längre. 

Mina två vänner förlängde kvällen med att följa med ner på Harrys medan jag fick skjuts hem för stt vila min trötta kropp och lägga lilleman. Jag var så glad och upplyft på kvällen. Hade samma känsla som när jag var 20 någonting och det kunde ske spontana saker som blev till riktigt roliga och minnesvärda dagar.

Det sker en skiftning hos mig från att inte vilja göra sociala aktiviteter och oroa sig för inplanerade. Till att längta, se fram emot och uppskatta sociala. 

Men jag försöker stt inte overdo det sociala och att planera in återhämtning men oxå stjäla den när jag måste. Får jag säga det själv så har jag blivit rätt bra på det! Ibland kan jag känna dåligt samvete men alltid när jag kommunicerar det dementerar sambon min känsla. Min älskade sambo som bidrar till att göra mig hel. 

Hälsningar Fröken F

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dermatillomani

Kvällsångest

Personlighet