Hjärntröttheten

När den slår till och plötsligt sjunger jag en obegriplig text till vaggvisan trollmor. Jag förvränger ord och byter plats på dom. Det enda som är sig likt är melodin. En visa jag sjunger minst 2 ggr/dag. Förvrängningen sker utan att jag tänker på det och knapp uppfattar jag det. När jag försöker justera blir det än mer knasigt och jag ger upp. Jag sjunger mina påhittade ord i konstig ordföljd och tänker att idag är en sådan dag. 

Kommentarer

Kom på mig själv med att tänka på helt andra saker en gång när jag sjöng trollmor och var en sekund rädd för att jag sjöng rakt ut vad jag låg och tänkte på. "När trollmor och imorgon så blir det snö men kanske det funkar att ta en biltur jävlar disken nej tvätten säkert sju tvättar som ligger och skräpar i tvättstugan nu..."
....vet att det där inte var hjärntrötthet utan mer tankspriddhet, men delar ändå med mig för det var kul. Och tar nattningen lång tid så brukar jag fly i dagdrömmar och ibland kör jag en sexy dagdröm och då blir jag ännu mer livrädd för vad jag ska råka sjunga fel. Det här med att leva i nuet är jag bättre på men efter en/två timmes nattning av busiga barn då flyr jag fan in i min drömvärld med gott samvete.

Populära inlägg i den här bloggen

Personlighet

Kvällsångest

Dermatillomani