WoW-känslan är total

Jag är verkligen i ett positivt flow just nu. På senaste tiden har jag utmanat mig själv med roliga saker och jag har klarat av det utan att fullständigt krascha. Nervöst sa jag till min sambo att jag tror jag är redo för att pröva 25% friskskrivning. Min önskan är då att han jobbar 5 timmar vardera tisdagar och torsdagar och att han lämnar på dagis och jag hämtar.

Denna utmattning medför att jag vet vad jag behöver och är inte rädd att kommunicera mina behov. Han förstår att det är med stor rädsla jag medger att jag just nu mår rätt bra och att läget är stabilare än vad det varit på länge. Jag plockar frukterna i min trädgård av ansträngning, så att säga.

Jag har inte lidit några men sedan bowlingen igår.  Jag var inte stressad när jag var där. Uppe i varv när jag kom hem - men det var pga att jag hade KUL. Alltså sist jag hade kul, jag minns inte! På grund av det hade jag lite svårt att sova. Sedan hade familjen ingen rolig natt då dottern vaknade med ont i öronen och sonen vaknade och ville äta 3 ggr.

Trots det, tro det eller ej - har jag inte klappat ihop idag! Trots minimalt med sömn, max1,5 x 2 timmes sammanhängande sömn så klarade jag av att både ta hand om mig själv och min son. Jag åkte till BVC ensam för 5 månaderskontrollen + sprutor. Sambon var samtidigt med dottern på VC - dubbelsidig öroninflammation, lilla snorpan.

När vi kom hem allihopa bussade jag på min sambo att gå upp och vila och han sov i nästan 3 timmar, under dessa tre timmar manövrerade jag min påverkade bebis och min dotter som kräktes av smärtan. Jag hann dessutom äta lunch. Notera att jag gjorde allt detta utan att känna den minsta stress.

När han kom ner, då gick jag upp och sov djupt i 2 timmar. Därefter åt vi middag och efter det åkte sambon och handlade. Då kunde jag trots - närvaro av dotter som på ipren blev lite pigg och sjöng sånger ur trasselfilmen & bebis som pratade i babygym - faktiskt yoga vid sidan av i lugn och ro.

Positiva Erövringar
Min hälsa håller så att jag kan ta hand om mina barn när de blir sjuka.
Trots påfrestning har jag hållit mig lugn och även känt mig tillfreds och till och med glad.
Jag har ändå lyckats ta hand om mig - gått på toa, ätit, yogat och vilat.

Det kommer kanske ett smärre bakslag, jag är typ beredd på det. Men jag lever i nuet och är tacksam för alla positiva erövringar jag kan göra idag, oavsett hur morgondagen ser ut. En dag i taget. Hoppet lever om att återta en fler bitar av den jag en gång var (positiva bitar) - lugn, glad, bubblig, hoppfull och modig.

Hurra för idag!


Kommentarer

WOW!! Underbart inlägg! Vad glad jag blir av denna läsning! Du är toppen! Du gör rätt! Fortsätt bara i ditt fina tempo och lyssna på dig själv - vilka belöningar man får <3
Fröken F sa…
<3 <3 <3 Tack! Kramar

Populära inlägg i den här bloggen

Dermatillomani

Kvällsångest

Personlighet