Förändring

Ny design på bloggen, en mall som passar mig bättre nu när kreativiteten tågat in i mitt liv igen och när jag mår bättre än vad jag gjort på länge. Till och med bättre än i somras. Jag hade en dipp i november/december men nu är jag på väg upp till nästa platå, jag känner det i varenda cell.

Jag vill, vågar och orkar sy och baka bröd igen. Jag går ut och går i lite snabbare tempo. Inte för att jag är stressad eller försöker gå ner i vikt utan för att benen känns snabbare, lättare liksom. Jag orkar lyssna på musik igen.

JAG MÅR BÄTTRE!

Och jag vågar ropa hej.

Jag känner inte lika stor ångest när jag tänker på ett framtida arbetsliv. Jag har till och med lagt ut några trådar. Jag tror jag är klar med pendlandet. Får jag möjlighet att jobba där jag bor, tar jag den. Jag är nöjd med deltid. Jag vill ha mycket tid över med barnen och i mitt hem. Jag vill odla intressen igen.

Jag går inte runt och känner mig rädd för vad mina fd/kollegor tycker och tänker. Jag kan till och med känna mig redo att åka dit och hälsa på med min bebis.

Knutar har lösts upp.

Jag är glad igen.

Den största vinsten för en som varit så avstängd länge.

Kommentarer

Åh vad glad jag blir! Det låter underbart! Kram!
Tant H sa…
Visst är det helt underbart, vad glad jag blir. När jag mår bra hantera jag sviterna, tröttheten och behovet av planering för återhämtning bättre, mår inte dåligt av det som jag gjorde under en period.

Nu är det vår tur att få ett bra år utan ångest,avstängdhet,dålig sömn och allt annat som total utmattning innebär.För mig känns det helt fantastiskt att jag törs säga att jag mår bra.Tidigare har jag inte tordas utifrån någon form av magiskt tänkande. Trodde att säger jag det så kommer jag snart må jätte dåligt igen.

Hoppas vi ses snart.Många måbra kramar.
Linnea sa…
Så skönt att du kommit till en sådan punkt där du känner så. Det är ju en jättestor sak att få känna ro i att det blir som det blir :) Glad för din skull! Kram

Populära inlägg i den här bloggen

Dermatillomani

Kvällsångest

Personlighet