Varning för torka!!

Det kommer inte komma ett vettigt inlägg här förrän tidigast på tisdag nästa vecka. Då kommer jag även ha ork och tid att läsa era bloggar, de jag följer. Min dotter är hemma och är världens friskaste sjukling och min sambo har vabbat. Så mina vanliga lugna dagar har uteblivit. 

All tid till vila jag fått har jag sovit med min playlist eller lyssnat på storytel. Jag har inte ork till något mer. Men jag tänker en hel del, så nog kommer nog ett par inlägg nästa vecka när dottern förhoppningsvis är på dagis några timmar om dagen igen. 

Hoppas ni har tålamod med mig :) 

Jag kan dock säga att jag har skalat av ytterligare ett lager lök och känner att jag nu fått nya djupare insikter om mig själv. Jag är fortfarande så oändligt tacksam för utmattningen och chansen till på nytt födelse. Känner mig typ frälst! :-O

Kommentarer

Jag förstår precis vad du menar med frälst-känslan. För mig var skälet till frälstkänslan den där jävla lättnaden att ha krälat ut ur Matrix-ägget (läs: insett att jag faktiskt vet bäst själv hur jag vill leva, hur mina tillkortakommanden också räddar mig, och hur summan av mina erfarenheter faktiskt börjar hjälpa mig istället för att kännas som en last) och leva på riktigt i all sin vackra råhet. Jag lärde mig mycket av P som gått igenom ungefär tjugo skärseldar. Nu känns det ibland som vi inte kan prata som vanligt folk, vi är lyriska och älskar helt vanliga små saker. Det där jag hittat nu vill jag aldrig tappa.
Tant H sa…
Jag väntar med spänning tills nästa vecka.

Ja, visst är det som att födas på nytt. Upplever också att utmattningen haft mycket positivt med sig men vill aldrig uppleva det igen den akuta fasen var det värsta jag varit med om. Har aldrig tidigare varit så sjuk.

Nu när jag mår bra men känner mig skörare än tidigare upplever jag att förändringen var livsavgörande för mig. Men varje dag är en kamp i att sätta mina egna behov i första rum, betraktar det som ett livslångt projekt. Det jag har blivit riktigt bra på är att alltid tänka (inför planering av dagen eller annat) är det här en bra planering för mig, kommer jag att orka, därefter bestämmer jag mig. Tidigare tänkte jag aldrig så utan kunde stoppa in hur mycket olika aktiviteter som helst.

Har haft en bra vecka och det känns att den värsta tröttheten börjar ge sig. I morse var första morgonen som jag inte ville eller behövde vila efter frukosten.
Linnéa sa…
Visst lär man sig mycket.

Mrs Catglasses: älskar Matrix-liknelsen!!

Jag vet att jag under många år gått omkring med känslan av att jag inte är där jag borde vara, liksom lite ur fas, i otakt eller något. Som om något bromsat mig, men jag aldrig vetat vad. Nu känner jag hur bromsklossen framför mig försvinner mer och mer. Det är verkligen befriande. Jag är på väg åt rätt håll i rätt takt. Äntligen!

Ta hand om dig ordentligt <3
Ja fy sjutton vad det skalas lök även här. Tålamod tålamod tålamod... Känn ingen stress med bloggy, vi väntar här på dig när du är redo! Vi om några förstår hur det är ❤️ KRAM
Eva Svärd sa…
Det där att ha familjen hemma, kan låta hur mysigt som helst men vi vet att det är kämpigt. Älskar måndagarna, eller ännu mer tisdagarna för måndagarna är uppbokad med psykologen, tisdagar, ingen hemma mer än jag. Hoppas dottern snart kryat på sig. Kram

Populära inlägg i den här bloggen

Personlighet

Kvällsångest

Dermatillomani