Jobb och sömnlös

Imorgon ska jag på möte i min jobbstad, jag ska träffa en person från HR och min chef. Syftet med mötet är att göra en ram för hur och när jag och HR-personen ska träffas under min föräldraledighet. Hon ska nämligen hjälpa mig att matcha mina behov/kompetenser mot tjänster i kommunen. Vad jag förstår kommer vi prata risk- och friskfaktorer utifrån den utmattningen jag lider av. Det känns mycket bra att redan nu ha skapat en kontakt. 

Även om tanken på jobb är långt bort så vill jag inte gå och oroa mig allt för mycket under föräldraledigheten. Så var det nämligen förra gången, då jag var tvungen att samtidigt söka jobb. 

Min förhoppning är att jag och HR personen kommer träffas ett antal ggr och att min chef håller sig i bakgrunden. Sen får vi se hur landet ligger 2017 vad som är bäst för mig.

Mina tankar nu:
Börja med 50 % (om inte utmattningen fortfarande är påtaglig), gå upp till 75% max
Ett arbete där jag inte är i frontlinjen
bra arbetsmiljö, fina kollegor
Arbete med vuxna (?) 
Begränsade arbetsuppgifter

Kunde inte somna om efter 03:30 inatt. Jag tittade på klockan och såg då meddelanden från min familj om att pappa ligger på sjukhus, läget verkar vara under kontroll, men det är klart att hjärnan börjar arbeta då. Så det blev en tidig frukost och en söndag utan planer väntar förutom att ringa mamma och se om hon behöver hjälp. Jag kommer ha tid till vila och sömn om jag behöver det under dagen. 

Kommentarer

Det kommer gå bra. Bara flyt med. Du måste inte ha kommit till djupa insikter och aktivt leda mötet. Säger de massa strunt måste du inte ta fighten. Bara flyt så mycket det går! <3
Fröken F sa…
Ja det tänker vara min strategi, vi ska ju inte börja vårt arbete utan komma överens hur ofta vi ska ha kontakt.
Tant H sa…
Låter bra. Förstår att det känns skönt att processen startar även om det dröjer länge tills du börjar arbeta.
Att jobba med vuxna är väl inte helt fel, inte samma ansvar som tidigare. Då jag börjar skulle jag vilja ha mer fokus på vuxna men behöver lära mig en hel del nytt i så fall och det är jag inte kapabel till ännu.

Ha en skön dag och hoppas din pappa snart kryar på sig.

Populära inlägg i den här bloggen

Dermatillomani

Kvällsångest

Personlighet