Vilodag - med roliga aktiviteter

Recept på god hemgjord milkshake: 
två matskedar jordgubbar (förra säsongens)
två pinnglassar
två frysta övermogna bananer
ca 1 dl mjölk
några blad basilika

Mixa samman och servera. Gott och fräscht. 

Dagen idag känns som lite bättre än igår, men natten innehöll väldigt lite sömn för min del så det blir att ta det lugnt idag. Efter jag lämnat dottern på dagis gick jag en kort promenad på 15 min, så nu har jag gjort det. 

Nu ska jag sippa på min milkshake och ligga i soffan, sen får vi se efter lunch om jag hittar på något kreativt. 

Kommentarer

Tant H sa…
Ska göra ditt recept, låter både gott och mättande.

I dag cyklade jag ner till kommunhälsan för att ha ett möte tillsammans med min chef. Kändes skapligt bra i morse att få ett samtal med chefen tillsammans med någon från kommunhälsan. Jag har laddat kände mig beredd och vill få det gjort. Jag vill göra min egen rehab plan, är rädd att FK, arbetsgivaren,läkaren ska tycka för mycket om vad som blir bäst för mig, det vet bara jag. Vill känna mig trygg med att de förstår det och ligger därför steget före. Min läkare ska höra med FK om jag kan arbetsträna 4 timmar i veckan under juni med projektet, vilket jag tänkt berätta för chefen i dag.

Satt mig i väntrummet, klockan gick och ingen kom. Anade att något har blivit fel, vilket det också hade. Det är på fredag mötet ska vara.
Så jävla typiskt mig, kan inte hålla ordning på något. Kände först jag bryter ihop. Vill ha mötet idag nu när jag är inställd på det.Vill inte ha det på fredag som är den enda dagen på hela veckan som jag inte har något planerat, har sett fram emot fredag som vilodag.

Cyklade hem på dåligt humör. Kändes som hela dagen är förstörd. Nu har jag kommit till sans och tänker att det är som det är, jag fick mig i alla fall en cykeltur.

På eftermiddagen ska jag åka på utflykt till Mariefred tillsammans med en kollega, vilar fram till dess.
Fröken F sa…
Nej vad trist att det var fel dag, men då hinner du fundera lite mer. <3 Hoppas eftermiddagen var rogivande!

Populära inlägg i den här bloggen

Dermatillomani

Kvällsångest

Personlighet