Tips på en meditationsövning

Klicka här --> Kärlek och omtanke

Imorse gjorde jag den efter frukost och röjning av köket, ett sätt att aktivt vila. Det gick bra, ingen ångest :) Men svårt att andas ut. Gör dock så gott jag kan och är omtänksam mot mig själv. Det är så här just nu och då får det vara det. 

Jag har delat denna video förut och kommer nog fortsätta göra det en ggr i månaden, dels för att påminna mig själv och dels för att sprida den till fler. 

Jag är stolt efter att ha vilat och samtalat med en vän i telefonen orkade jag påbörja projektet sortera i garderoben. Kändes så skönt att lägga undan alla kläder som är för små eller för vintriga. Plötsligt har jag en lätt känsla i kroppen när jag öppnar min garderob. Jag är inte klar än. Men kommit en bra bit på väg. 

Efter lunchen ska jag vila fram tills babysimmet jag ibland följer med på som sällskap. Därefter vila, hämta dottern på dagis, ner till apoteket och sen köpa fredagsgodis. Sambon jobbar sent men kommer hem så att han kan ta läggningen. Det blir någon enkel mat till oss båda, för att spara energi. 

Trevlig fredag till er! Är så tacksam för att ni tar er tid att läsa och kommentera. <3

Kommentarer

Tant H sa…
Är så tacksam över din blogg, den hjälper mig jätte mycket och ger mig hopp och förtröstan att det kommer bli bra, jag är inte ensam.
Fröken F sa…
Och jag är tacksam för mina läsare som så flitigt kommenterar och som får mig att knäna mig mindre ensam ❤️
Linnéa sa…
Vilken fin meditation! Tack för tipset :)

Skönt att få energi till att ta tag i lite saker mellan varven. Hoppas helgen är bra.

Populära inlägg i den här bloggen

Personlighet

Kvällsångest

Dermatillomani