Tack för era kommentarer ❤️❤️❤️

I min utmattade hjärna befarade jag att ni kanske skulle känna er lurade eller tänka att jag inte är en "renodlad" person med utmattning. 

Bjuder på en bild på magen:I början av graviditeten kände jag mycket rädsla för vad andra skulle tänka om att jag som utmattad även var gravid. Men familjelivet flyter ju på oavsett vad livet har i beredsskap för oss. 

Therese Victoria kan verkligen relatera till rädslan. Men barn är en enorm källa till glädje, hopp och kärlek också. De ger enorm positiv energi även om det periodvis är tufft att vara förälder är det inget som jag känt att jag inte mäktat med. 

Men det är klart att jag i o m utmattningen upplevt att jag inte räckt till. Samtidigt har nog mina mammaideal varit rätt höga, min dotter har inte farit illa av att jag blivit mer mänsklig.


Kommentarer

Åh knasbubbla. <3 Visste inte man kunde lida av imposter-syndrome även i utmattning haha men såklart är det så. "Jag är ingen ÄKTA utmattad människa! Jag är en fuskig graviditmattad människa!" Vad glad jag är attdu ändå drar ut de här dumma små tanketrollen i ljuset så vi kan krama om dem och le lite åt/med dem. Kram!!
Linnéa sa…
Åh magen <3 Tror inte någon tvivlar på din utmattning oavsett bebis i magen eller ej :)

Jag förstår tvivel och osäkerhet angående hur det kommer funka när bebisen kommer. Jag har själv önskat mig ett tredje barn under ett par års tid, men innan jag blev sjukskriven var det ju lite för mycket att göra. Jag mådde ju inte helt bra då heller även om jag inte alltid förstod varför. Min man var tveksam och tiden bara gick. Nu känns det som att det är försent och jag har sörjt det en hel del. Trots att jag har turen att ha två av de mest fantastiska barn som någonsin funnits! Kanske var just därför längtan efter ett till underverk fanns. Men de jag har börjar bli så stora, lägenheten är trång och ja...en är ju utmattad och har fullt upp med det. Skulle det hända skulle jag inte tacka nej pga utmattningen ändå. Vissa saker är viktiga i livet, andra är mindre viktiga. Mina barn är det viktigaste som finns!

Det ordnar sig och vi hejar på dig och den fina magen <3 Blir alldeles tårögd här!
Fröken F sa…
Jag med, tårögd alltså! Tack så mycket <3 <3 <3
Tant H sa…
Lilla tokstolla kan förstå dina hjärnspöken. Det finns folk till allt så det finns nog de som undrar hur har de tänkt nu. Men vad är det att bry sig om, vad människor som inte är viktiga för en tycker och tänker är helt betydelselöst.
Jag håller på dig, din mage och att allt kommer att gå bra oavsett utmattning eller inte. Jag tror att er lilla bebis kommer att bidra positivt i din utmattning, läkande och stärkande. I början är det ju mest rutiner och det är en väldig skillnad att ta hand om en nyfödd i jämförelse med att ta hand om en 4-åring. Det är också en jätteskillnad att få sitt andra barn i jämförelse med sitt första. Det är betydligt mycket lugnare. Att du planerar för praktisk hjälp med din dotter tror jag är viktigt för det kan behövas.

Njut tillsammans med din mage och din lilla familj.Kramar

Populära inlägg i den här bloggen

Dermatillomani

Kvällsångest

Personlighet