Operation hitta gråten

Idag har jag sett dagboken. Det är fortfarande en fantastisk film men jag blev inte lika berörd. Dels har jag svårt att koncentrera mig så länge som det krävs att ta in en hel film in under skinnet och dels så är det svårt när jag inte är ensam hemma. Jag blev berörd, det kittlade i näsan och jag blev fuktig i ögonen. Men de som känner mig vet att jag annars har lätt till tårar vid alla känslor. 

så operationen kan man säga lyckades till viss del då jag blev berörd men inte så som jag hade hoppats den skulle. 

Har ni läsare tips på sorgliga filmer eller sorglig musik?

Kommentarer

Tant H sa…
Ett tips kan var att lyssna på någon musik som du blev berörd av och har bra minnen från då du mådde riktigt bra, då finns chansen att du börjar gråta.
Tycker du är så modig som är beredd på att möta alla känslor, jag vill bara stänga av allt jag känner.

Ska fundera om jag kan komma på någon film.
Fröken F sa…
Jag gillar inte avstängdheten eftersom den också gör att jag inte känner genuin glädje. Jag kan inte lyssna på musik med bra minnen för då får jag bara positiva känslor. Det är ju bra i sig, men hjälper mig inte att släppa lös gråten.
Tant H sa…
Ok, jag har för mycket känslor, skulle inte vilja känna så mycket. Lagom är kanske bäst.
Fröken F sa…
Det är inte fel, det är kanske för att du stympat vissa känslor tidigare, helt normalt att de kommer i full styrka nu. Låt dom komma, det blir lagom så småningom. <3 jag lovar! Så var det för mig i höstas men det lugnade ner sig sen. Och nu känner jag mig avstängd istället....

Populära inlägg i den här bloggen

Inte i kontakt med känslolivet

Halvtid fram till oktober

jobb och framtid