Inget jag önskar någon

Mitt tillstånd är inget jag önskar någon. Jag är rädd att min sambo ska krascha nu när han är diien enda som fungerar. Imorgon ska vi på massage tillsammans, men jag är ännu inte frisk. Så jag får sitta i fotbad medan han masseras och så kanske vi har tid att ta en fika efteråt. Fylla på med lite positiv energi. Jag åker inte ner på stan ensam, inte ens om jag måste typ. Men med honom orkar jag det. Jag har träffat min chef en ggr på fika på stan och det är det.

Men ibland tror jag att jag måste välja göra det obehagliga just för att det kommer ge något bra, ge energi för själen. Och då får man välja sina tillfällen. Massage och fika med sambon är ett sådant. 

Nyorientera sig, bli någon annan, det är mycket sådant jag tänker på. Vara mig själv men agera på annat sätt. Jag tänker också mycket på det vi pratade om på gruppen sist, jag ska leta upp anteckningarna innan jag skriver något om det här. 

På eftermiddagarna har jag lite mer energi. I svackan måste jag minnas den dagen då jag plötsligt kunde skratta hjärtligt. Den dagen då jag kunde vara närvarande med min dotter under en aktivitet. Den dagen då jag inte hade ångest när vi umgicks med vänner. Det kommer en topp snart igen med bättre mående och mer energi. 

Kommentarer

Tant H sa…
Du får en bra dag i morgon.
Jag tänker också på att jag kanske skulle välja att göra det obehagliga, att det kanske skulle ge energi. Men jag törs inte ta några risker just nu, för tänk om det inte ger annat än att jag sover i flera dagar efteråt.

Populära inlägg i den här bloggen

Inte i kontakt med känslolivet

Halvtid fram till oktober

jobb och framtid